Overtro eller ikke

Følges av 70 medlemmer.

Mange opplever uforståelige ting, de blir noen ganger ikke trodd, eller så vil de som selv har opplevd hendelser dele de med andre. Eller noen vil kanskje bare høre om ting som skjer før de tør å komme med sine opplevelser? Mer om sonen

Origo Overtro eller ikke er en sone på Origo. Les mer

Status med egne spøkelser ?

En kan begynne å lure når Stein Erik Hagen og Mille-Marie Treschow påstår seg hjemsøkt av et spøkelse som angivelig skal hete Fanny. En barnløs søster av oldefar som levde på 1800 tallet,skriver Mille-Marie i sin bok “På spøkelsesvandring”

Slottet, hvor dette spøkelset huserer skal forekomme på slottet Fritzøhus utenfor Larvik. Dette slottet har vært i Treschow slekta siden det ble bygd i 1863-65 .Slottet er på 2000 kvadratmeter ,75 rom og 21 kjellerrom.

Stein Erik og Mille-Marie opplever en uhyggelig atmosfære ,føler seg iakttatt og at noen puster dem i nakken .Stein Erik opplevde det så sterkt at han ba spøkelset slutte å plage dem.

Hva i alle dager kan dette være ? Begynner paret å lide av forfølgelsesvanvidd ? Eller blir de plaget av “vesener” som har vandret bort for flere hundre år siden ? Eller har de alt som kan kjøpes for penger og prøver å skaffe seg noe som ikke kan kjøpes med alt de eier

Vist 2748 ganger. Følges av 1 person.
Annonse